021-28422910
info@utiran.com
  • آزمون آنلاین زیست شناسی

تحصیل در مقطع دکترا در دانشگاه های اتریش

دکترا در اتریش

تحصیل در قلب اروپا و در دانشگاه های معتبر و ارزان همیشه از اولویت های دانشجویان ایرانی می باشد.

اتریش با داشتن دانشگاه های بسیار معتبر در جهان میتواند مقصد افرادی باشد که مایل هستند در کنار تحصیل در یک دانشگاه عالی، زندگی ارزان و با کیفیتی هم داشته باشند.

برای ورود به دانشگاه های اتریش در مقطع دکترا، به طور معمول داوطلب باید دانشجوی در حال تحصیل در دانشگاه های آزاد و یا سراسری داخل کشور و یا کشور های دیگر باشد (البته در برخی موارد هم بدون اینکه فرد، دانشجو باشد هم میتوان برای مقطع دکترا پذیرش گرفت).

طول دوره دکترا در اکثر قریب به اتفاق رشته ها و دانشگاه ها دوره ای حدوداً ۵ ساله می باشد و زبان تدریس هم آلمانی یا انگلیسی (بسته به دانشگاه و رشته) است.

هر سال تحصیلی شامل دو ترم می باشد که ترم اول از ماه مارچ (اسفند ماه) شروع و ترم دوم هم از سپتامبر / اکتبر (مهر ماه) شروع می شود.

دانشجویان خارجی باید پس از ثبت نام در دانشگاه و در صورتی که زبان تحصیلشان آلمانی است، برای آموختن زبان آلمانی و دوره پیش دانشگاهی (Vorstudienlehrgang) ثبت نام کنند.

طول این دوره بین ۳ ماه تا یک سال و نیم بسته به کیفیت تحصیل دانشجو میتواند متفاوت باشد.

شهریه دوره های دکترا

شهریه دوره های دکترا در اتریش هم در حدود سالیانه ۳۸۰ یورو می باشد (در حال حاضر در بسیاری از دانشگاه ها هم این شهریه را دریافت نمی کنند) که می بایست در ابتدای هر سال تحصیلی به دانشگاه پرداخت گردد.

اما در بعضی از دانشگاه ها مانند دانشگاه صنعتی گراتس (TU-Graz) این شهریه را به دانشجویان ایرانی در صورتیکه حداقل ۹ واحد در ترم گذارنده باشند، برمی گردانند.

برای دانشجویان خارجی مقطع دکترا هم امکان کار پاره وقت وجود دارد اما حساب کردن بر روی درآمد این کار خصوصاً در سال اول تحصیل به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

رشته های دانشگاهی در مقطع دکترا شامل کلیه رشته های علوم انسانی، فنی مهندسی، علوم و هنر و گرایش های متفاوتی می باشد اما شرایط ورود برای هر رشته یا دانشگاه ممکن است با دانشگاه یا رشته دیگری متفاوت باشد.

در اکثر رشته ها پذیرش مستقیم و به صورت قطعی صادر می شود اما در رشته های علوم پزشکی و پیرا پزشکی، داروسازی، روان شناسی، و تعدادی دیگر از رشته ها دارای آزمون ورودی است که لازم است فرد بعد از دریافت ویزا به اتریش رفته و در آزمون و مصاحبه ورودی شرکت نمایند.

داوطلبانی که این مرحله را با موفقیت به پایان ببرند میوانند با اخذ ویزای دانشجویی وارد اتربش شده و تحصیل خود را آغاز نمایند.

مدارک مورد نیاز برای اقدام جهت اخذ پذیرش در دوره دکترا در اتریش عبارتند از:

۱- کپی تمام صفحات پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

۲- دوازده قطعه عکس رنگی

۳- ترجمه رسمی شناسنامه و کارت ملی

۴- ترجمه رسمی و تایید شده مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد

۵- ترجمه رسمی و تایید شده ریز نمرات کارشناسی و کارشناسی ارشد

۶- دو عدد توصیه نامه از اساتید قبلی

۷- رزومه

۸- بیانیه هدف (Statement of Purpose )

۹- مدرک زبان انگلیسی و یا آلمانی (در صورت وجود)

۱۰- گواهی اشتغال به تحصیل (در صورت وجود)

۱۱- گواهی عدم منع تحصیل (N.O.C ) از دانشگاه محل تحصیل قبلی

لازم به ذکر است که موسسه ما کلیه مراحل ترجمه، تاییدات دادگستری و وزارت امور خارجه و سفارت اتریش در تهران را به انجام می رساند. برای تهیه رزومه، توصیه نامه ها، بیانیه هدف، گواهی اشتغال به تحصیل، گواهی عدم منع تحصیل و… نیز قبل از اقدام با ما مشورت کنید.

خدمات برای داوطلبین دوره دکترا شامل موارد زیر می گردد:

۱ مشاوره رایگان

۲ اخذ پذیرش در دانشگاه مورد نظر در اتریش

۳ ارسال نامه پذیرش در کوتاهترین زمان به ایران

۴ اخذ ویزای تضمینی دانشجویی برای دانشجو و همراهان در شهر های مختلف اتریش

۵ رزرو خوابگاه ، پانسیون و خانه دانشجویی متناسب با بودجه دانشجو

۶ عقد قرارداد اجاره خوابگاه و خانه و ارسال اصل اجاره نامه به ایران

۷ بیمه دانشجویی

۸ آموزش زبان آلمانی در اطریش

۹ انتقال واحد های گذرانده شده دانشجو (معادل سازی) جهت کاهش مدت زمان تحصیل در اتریش

۱۰ آشنا نمودن با نحوه زندگی در اتریش

۱۱ آشنایی با محیط دانشگاه و حضور در کلاس ها

۱۲ رزرو بلیط و هتل متناسب با بودجه دانشجو در شهر های اطریش

۱۳ استقبال دانشجو در فرودگاه

۱۴ ترانسفر دانشجو و همراهان در اتریش

۱۵ ارائه بسته ویژه هدیه (Gift Pack) به دانشجو و خانواده در فرودگاه اتریش

۱۶ انتفال دانشجو از فرودگاه به هتل / خوابگاه و اسکان در هتل در دو کلاس عادی و VIP

۱۷ افتتاح حساب بانکی و ارائه کارت های ویزا و مستر از معتبر ترین بانکهای اروپایی و اتریشی

۱۸ تهیه سیم کارت

۱۹ ثبت نام در دانشگاه محل تحصیل در اتریش

۲۰ ثبت نام (Register) پلیس

۲۱ خرید وسایل مورد نیاز منزل

۲۲ آشنایی با مراکز خرید شهر های وین، گراتس و…

۲۳ ثبت نام فرزندان در مدارس اتریشی و بین المللی

۲۴ اخذ اجازه کار (AMS) در اطریش

۲۵ معرفی و هدایت دانشجو به مراکز معتبر کاریابی جهت یافتن کار دانشجویی پاره وقت

۲۶ خدمات اخذ گواهینامه رانندگی و تمدید آن

۲۷ اخذ گواهینامه بین المللی

۲۸ اخذ کارت دانشجویی بین المللی

۲۹ انتقال ارز در کمتر از یک ساعت از ایران به اتریش و بالعکس

۳۰ مشاوره افتتاح کسب و کار (Business) پس از فراغت از تحصیل و در حین تحصیل

۳۱ برگزاری تورهای تفریحی یک روزه و چند روزه به دیگر نقاط اتریش و آلمان، ایتالیا، سوئیس، هلند، اسپانیا، چک، فرانسه، بلژیک، لهستان و انگلستان

۳۲ مشاوره تخصصی خرید ماشین و املاک در اتریش

۳۳ مشاوره تخصصی اخذ اقامت دائم اتریش و اروپا

 

اطلاعات بیشتر در: www.raimand.com

مطالب مرتبط

2 thoughts on “تحصیل در مقطع دکترا در دانشگاه های اتریش

  • اسفند ۹, ۱۳۹۶ at ۱:۵۶ ب.ظ
    Permalink

    با سلام
    من لیسانس عمران نقشه از دانشگاه دولتی با معدل ۱۳/۷۰ و مدرک کارشناسی ارشد مهندسی عمران و مدیریت منابع آب از دانشگاه دولتی با معدل۱۷ میباشم. در تدارک یک یا دو مقاله isi هستم. به مدت یکسال دیگر به پایان دانشگاه در مقطع ارشد مانده است که در این مدت زمان توانای کسب حداقل مدرک دیپلم یا بالاتر زبان آلمانی هم میباشم. با این شرایط کدام دانشگاه ها و با چه شرایطی میتوانم برای تحصیل در مقطع دکترا در کشور اتریش اقدام کنم. لطفا راهنمایی کنید

    Reply
    • اسفند ۱۰, ۱۳۹۶ at ۵:۰۷ ق.ظ
      Permalink

      با سلام
      جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت raimand.com مراجعه نمایید

      Reply

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *