021-28422910
info@utiran.com

تحصیل در لهستان | شرایط و مدارک لازم

تحصیل در لهستان

دولت لهستان همواره سعی در این دارد که با پیشرفت روز افزون کشورش بستر مناسبی را برای مهاجرین فراهم کند. یکی از این اقدامات بحث تحصیلی است./ تحصیل در لهستان | شرایط و مدارک لازم

نظام آموزشی کشور لهستان با کیفیت بالا و خدمات عالی یکی از معدود کشورهای اروپایی است که هر ساله تعداد قابل توجهی از متقاضیان به تحصیل را از سراسر جهان به خود جذب می کند. یکی از علت های این تعداد متقاضیان هزینه ی مناسب تحصیل در کشور لهستان می باشد.

اکثریت دانشگاه های کشور لهستان به زبان انگلیسی تدریس می شوند و دارا بودن مدرک دال بر تسلط زبان انگلیسی الزامی می باشد. دانشگاههای کشور لهستان داشتن ۵٫۵ آیلتس را برای ورود احتیاچ دارند. حال ممکن است برای تعدادی از علاقه مندان به تحصیل در دانشگاه های لهستان این سوال پیش بیاید که چگونه می توانند این مدرک را گرفته و به زبان انگلیسی مسلط شوند.

درحال حاضر صدور روادید لهستان تا حدودی راحت تر از سایر کشورهای اتحادیه اروپا می باشد ولی ویزای صادره برای ورود به لهستان الزاماً ویزای شینگن نبوده و ممکن است تنها شامل ویزای ورود به خاک لهستان باشد.

تحصیل در لهستان | شرایط و مدارک لازم

تحصیل در مقطع لیسانس کشور لهستان

بسیاری از رشته های تحصیلی در کشور لهستان به زبان انگلیسی ارائه می شود و لهستان یکی از معدود کشورهای غیر انگلیسی زبان است که در مقطع لیسانی کورس های بسیار زیادی را به زبان انگلیسی ارائه می نماید. طول دوره تحصیلات در مقطع لیسانس در دانشگاه های کشور لهستان همانند دیگر کشورهای اتحادیه اروپا، بین ۳ تا ۴ سال می باشد.

ذکر مطلب ذیل می تواند پارامتر تاثیر گذاری برای متقاضیان اخذ پذیرش تحصیلی در دانشگاه های کشور لهستان قلمداد شود و این نکته چنین است که کشور لهستان شرایط بسیار مناسبی برای افرادی که در این کشور فارغ التحصیل میشوند محیا می سازد و ایشان را قادر میسازد که بلافاصله پس از اتمام تحصیل در مقاطع تحصیلی شانس بالایی در راستای یافتن شغلی بسیار مناسب را احراز کند. کشور لهستان بخاطر پائین بودن میزان هزینه های تحصیلی مقصد مناسبی برای علاقه مندان می باشد.

  حق کار

دانشجویان مقطع کارشناسی کشور لهستان مجوز کار در محدوده ای ۱۰ ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین ۳ تا ۷ یورو به ازای هر ساعت می باشد که مجموع درآمدهای حاصله از کار دانشجویی میتواند براحتی هزینه های زندگی و تحصیل فرد را در یک سال پوشش دهد.

حال این سوال مطرح میگردد که آیا هر کس می تواند در حین تحصیل خود، کار دانشجویی پیدا کند یا خیر ؟ پیدا کردن کار دانشجویی در هر کشوری به پارامترهای متفاوتی نظیر سطح آگاهی فرد از زبان کشورها، تجربه کاری، ویژگی های شخصی فرد، زمان ورود شخص به کشور و چندین عامل دیگر وابسته است.

هزینه های زندگی

دولت لهستان با توجه به این که به دانشجویان در هفته اجازه کار ۱۰ ساعت را داده است، آنها می توانند بابت هر ساعت کار بین ۳ تا ۷ یورو را کسب کرده قسمتی از مخارج زندگی خود را پرداخت نمایند.

هزینه زندگی در لهستان حداقل ۳۵۰ یورو در ماه می باشد که بیشترین هزینه را مسکن در بردارد. ذکر این مطلب از اهمیت بالایی برخوردار است که هر فرد که قصد ادامه تحصیل در کشور لهستان را داشته باشد قبل از رفتن به لهستان و برای رفتن به سفارت باید نامه ای مبنی بر پشتوانه مالی نشان دهد که مبلغ آن برابر یک سال زندگی در لهستان است.

کسانی که قصد دارند بعد از پایان تحصیل خود در کشور لهستان مشغول به کار تمام وقت شوند می بایستی به زبان لهستانی مسلط بوده و دوره ی تحصیلی خود را به خوبی گذرانده باشند تا بتوانند شغل مناسبی را پیدا کنند و در نتیجه بعد از کسب شغل ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنند.

این نکته را نیز باید ذکر کرد که گرفتن اقامت دائم در کشور لهستان بسیار ساده بوده است و به افرادی توصیه می شود که قصد داران به سرعت از کشور خارج شوند.

تحصیل در لهستان | شرایط و مدارک لازم

تحصیل در مقطع فوق لیسانس کشور لهستان

تحصیل در کشور لهستان برای افرادی قابل توجه می باشد که توانایی پرداخت هزینه های تحصیل در کشور های آمریکا، استرالیا، کانادا و انگلستان را دارا نمی باشند به همین علت کشور لهستان را هدفی مناسب برای ادامه تحصیل انتخاب می کنند.

طول دوره تحصیلات در مقطع فوق لیسانس در کشور لهستان در همه رشته ها بین ۱ تا ۲ سال می باشد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش مقطع فوق لیسانس کشور لهستان همانند دیگر کشور های جهان می باشد که شامل مدارک سوابق تحصیلی، مدارک دال بر تسلط به زبان انگلیسی ( یا لهستانی )، توصیه نامه از اساتید سابق و مدارک شناسایی به همراه گواهی اثبات استطاعت مالی از یکی از بانک های ایرانی میباشد.

زبان تدریس

بسیاری از رشته ها در مقطع فوق لیسانس در کشور لهستان به زبان انگلیسی ارائه میشوند.

حق کار

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد کشور لهستان مجوز کار در محدوده ای ۲۰ ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین ۳ تا ۷ یورو به ازای هر ساعت می باشد که که مجموع درآمدهای حاصله از کار دانشجویی میتواند براحتی هزینه های زندگی و تحصیل فرد را در یک سال پوشش دهد.

حال این سوال مطرح میگردد که آیا هر کس می تواند در حین تحصیل خود، کار دانشجویی پیدا کند یا خیر ؟ پیدا کردن کار دانشجویی در هر کشوری به پارامترهای متفاوتی نظیر سطح آگاهی فرد از زبان کشورها، تجربه کاری، ویژگی های شخصی فرد، زمان ورود شخص به کشور و چندین عامل دیگر وابسته است.

هزینه های زندگی

هزینه زندگی در لهستان حداقل ۳۵۰ یورو در ماه می باشد که بیشترین هزینه را مسکن در بردارد. ذکر این مطلب از اهمیت بالایی برخوردار است که هر فرد که قصد ادامه تحصیل در کشور لهستان را داشته باشد قبل از رفتن به لهستان و برای رفتن به سفارت باید نامه ای مبنی بر پشتوانه مالی نشان دهد که مبلغ آن برابر یک سال زندگی در لهستان است.

کسانی که قصد دارند بعد از پایان تحصیل خود در کشور لهستان مشغول به کار تمام وقت شوند می بایستی به زبان لهستانی مسلط بوده و دوره ی تحصیلی خود را به خوبی گذرانده باشند تا بتوانند شغل مناسبی  را پیدا کنند و در نتیجه بعد از کسب شغل ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل کنند.

این نکته را نیز باید ذکر کرد که گرفتن اقامت دائم در کشور لهستان بسیار ساده بوده  و به افرادی توصیه می شود که قصد دارند به سرعت از کشور خارج شوند.

تحصیل در لهستان

تحصیل در لهستان | شرایط و مدارک لازم

تحصیل در مقطع دکترای کشور لهستان

کشور لهستان همانند سایر کشورهای پیشتاز در بحث تحصیل، به دانشجویان در حال تحصیل در مقطع دکترا، توجه ویژه ای دارد و جهت پرداخت مخارج تحصیل ایشان، شرایط ویژه ای را جهت تسهیل طول دوره ی دکترا در این کشور در این کشور فراهم آورده است.

بصورت کلی تحصیلات در مقطع دکترا در دانشگاه های کشور لهستان به ۲ صورت تحصیل با بورسیه تحصیلی و تحصیل در شرایطی که دانشجو شهریه ی دانشگاه را شخصا پرداخت می کند، صورت می پذیرد.

تحصیل در شرایطی که دانشجو مستلزم به پرداخت هزینه در دانشگاههای کشور لهستان می باشد، همانند اخذ پذیرش در مقطع فوق لیسانس کشور لهستان می باشد ولیکن در این مطلب شرایط لازم جهت اخذ فرصت تحصیل در مقطع دکترا به همراه اخذ بورسیه تحصیلی می پردازیم.

با توجه به این نکته که کشور لهستان برای افرادی که در مقطع دکترا در این کشور مشغول به تحصیل هستند، حقوقی ماهیانه به میزان تقریبا ۲ هزار دلار را مدنظر قرار می دهند، فلذا دانشجویان ایرانی رقابت بسیار سختی را در راستای اخذ بورسیه دکترا در کشور لهستان در پیش دارند.

در جهت اخذ بورسیه ی تحصیل مقطع دکترا در کشور لهستان فرد متقاضی می بایست پارامترهای ذیل را احراز نماید:

۱) در دست داشتن مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد از دانشگاه های معتبر

۲)اخد مدرک دال بر تسلط کافی بر زبان انگلیسی (حداقل آیلتس  ۶٫۵)

۳)جلب نظر یک استاد مشاور (supervisor) که تز دکترا فرد را پشتبانی نماید.

۴)داشتن تالیفات از قبیل مقالات بین المللی ، کتاب و …

۵)داشتن همه و یا تعدادی از آیتم های ذکر شده،می تواند در راستای افزایش شانس فرد در جهت اخذ پذیرش نقش بسزایی ایفا نماید.

زبان تدریس

بسیاری از رشته های مهندسی در مقطع دکترا در کشور لهستان به زبان انگلیسی ارائه میشوند. موسسه آریانا پارس با توجه به تعداد زیاد پرونده های ارسالی به سفارت لهستان و سابقه بسیار طولانی وکلای این موسسه در امر پذیرش تحصیلی و اخذ ویزای تحصیلی کشور لهستان، طول دوره ی یادگیری زبان لهستانی برای افراد مبتدی حدودا ۷ تا ۱۰ ماه تخمین میزند.

حق کار

دانشجویان مقطع دکترا کشور لهستان مجوز کار در محدوده ای ۳۰ ساعته بصورت هفتگی دارا می باشند و میانگین حقوق این افراد حدودا بین ۴ تا ۸ یورو به ازای هر ساعت می باشد که که مجموع درآمد های حاصله از کار دانشجویی میتواند براحتی هزینه های زندگی و تحصیل فرد را در یک سال پوشش دهد.

هزینه های زندگی

لهستان یکی از کشورهایی است که کمترین هزینه را در اروپا دارا می باشد. هزینه های زندگی در لهستان برای دانشجویان به صورت میانگین بین ۳۰۰  تا ۴۰۰ یورو در ماه می باشد که شامل هزینه های مسکن، غذا، رفت و آمد، بیمه و سایر هزینه هایی است که دانشجو ملزم به پرداخت آن ها در زمان تحصیل و در مقطع دکترا در کشور لهستان می باشد.

تحصیل در لهستان

تحصیل در لهستان | شرایط و مدارک لازم

مطالب مرتبط

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *